The Hardly Raving Companionway - You Can Really Taste The Haylie!

Spännande med något nytt

Ja det kan ju var kul att göra något nytt och kul när man ska göra något kul tillsammans med ens vänner eller med familjen. Ja det är ju toppen att man kan göra nya saker och att det hela tiden kommer upp nya saker som är roliga att göra, det finns något som heter att spela shuffleboard i stockholm som ska vara kul. Jag har inte prövat på det än men det skulle vara kul att få prova på det och se om det kan vara något som man gillar. Jag tror att det är något som skulle vara kul och som man kan göra och som man kommer att vilja göra fler gånger. 

Alltid kul med nåt nytt

Ja det är ju härligt att det finns så många saker som man kan göra och hitta på och att det finns så mycket man kan göra och att det kommer nya saker som är roliga att göra och prova på. Så det är verkligen något som man kan passa på att göra och hitta på tillsammans med ens vänner. Ja varför inte göra något som är nytt för alla och som alla tycker är kul att prova på tillsammans. Det kan ju vara så att det är något som är helt nytt för alla och det kan ju vara rätt skönt om man hittar på något sånt tillsammans med flera. Så slipper man känna sig som att man inte behöver prova på det själv. Då kan det kännas lite tryggt att göra det tillsammans med andra och det är ju det man vill åt och det som gör det hela lite roligare och lite mer spännande. Ja det kan vara en ide som man kan göra för att kunna gör saker som man inte har gjort förut för att det är lite extra kul.