The Hardly Raving Companionway - You Can Really Taste The Haylie!

Syrrans bröllop

Bröllopsfest på gång
Nu är planeringen inför min systers bröllop i full gång. Hennes pojkvän friade till henne för tre veckor sen och dessa veckorna har de två svävat runt på moln. Men nu har dom landat litegrann och planeringen inför bröllopet är i full gång. Dom har anställt / utsett mig till festfixare vilket betyder att jag har ansvar för allt som har med deras bröllopsfest att göra. Jag ska fixa bordsplaceringen, hyra ljud, beställa blommor, se till att allt med maten fungerar som det ska, dekorera lokalen och så vidare. 

Jag har ju jobbat som bröllopsfixare tidigare så det var inte direkt en chock när dom frågade mig om jag ville vara ansvarig för detta. Jag ska självklart ja utan att tveka, på direkten. Jag tycker ju att sånt här är bland det absolut roligaste som finns! Visst man får oftast lite magsårs varning ibland men det är så värt det när man ser brudparet gå in i lokalen lyckliga och nygifta.

Jag och min man gifte oss i Italien i en liten liten by mitt på torget. Det var en jätteliten intim ceremoni med endast vår familj och närmaste vänner närvarande. Efter det gick vi ner till stranden och satte upp marschaller och grillade på engångsgrillar och drack rödvin hela natten. Sen när vi kom hem till Sverige igen så hade vi en stoooor fest på ett fint hotell inne i Stockholm med flera hundra gäster. Där var liksom till och med ytliga bekanta inbjudna. Vi valde att göra såhär eftersom att vi ville ha det bästa i från båda världarna. Stora konstraster ville vi ha och det blev det också. Och jag uppskattar de båda festerna lika mycket faktiskt och jag är väldigt glad att vi valde att göra såhär och rekommenderar andra att göra samma sak.