The Hardly Raving Companionway - You Can Really Taste The Haylie!

Möte med företaget

Vi ska åka med företaget på en konferens i mjölby nästa vecka, hoppas det lever upp till våra förväntningar. Har hört att det ska vara riktigt bra och roligt. Det är viktigt med konferenser för företaget tycker jag personligen. Det för oss samman och man lär sig alltid nya saker, om varandra och om företaget och även sig själv.

Tittar ut genom fönstret just nu och ser att det blåser och ser väldigt ruggigt ut, men det är hela 13 grader ute faktiskt. Idag kanske man ska åka och titta efter en julgran, vi ska tydligen ha en vit julgran hemma det här året. Det är inte jag som bestämt det, det är stefan som vill och han har velat ha det länge så jag kan inte säga emot. Vill han verkligen ha det så ska han få ha det.

Det blir säkert fint när den väl är på plats, med all dekoration och så. Man kanske även ska köpa lite julpynt, jag menar vi har ju ingenting alls hemma eftersom att vi för ett halvår sedan flyttade hemifrån och blev sambos.